Skip to main content

Buffetkraam huren

Buffetkraam huren

Buffetkraam huren

Wilt u graag een buffetkraam huren, of juist een ander soort kraam? In dat geval zit u bij ons goed. Daarnaast kunt u ook een buffetkraam of andere kraam kopen. Als bedrijf houden wij ons bezig met verkoop en verhuur. Een marktkraam is om meerdere redenen ideaal. In de eerste plaats kent een houten marktraam esthetische voordelen. Het geeft namelijk sfeer. Tegelijkertijd is het ook zeer praktisch. In deze tekst gaan wij in op de verhuur en verkoop. We bespreken de verschillen en ook onze service.

Huren buffetkraam

Huren buffetkraam is bijvoorbeeld ideaal wanneer u er één nodig heeft voor een eenmalig of kortstondig evenement. Het is immers goedkoper dan het aankopen van een marktkraam. Bovendien kunnen wij u ook extra service bieden. Voor een meerprijs kunnen wij de marktkramen bij u bezorgen. Daarnaast kunnen wij ze ook weer afhalen en we kunnen helpen met het opstellen van de kramen. U kunt ervoor kiezen om één marktkraam te huren, maar ook meerdere marktkramen. Op onze website vindt u een overzicht van de verschillende prijzen. Dit hebben wij gelukkig in een handige tabel weergegeven. Het is ook mogelijk om verlichting en andere zaken erbij te huren.

Buffetkraam verhuur

Bij ons kunt u dus terecht voor buffetkraam verhuur, maar ook voor het kopen. Dit is ideaal voor bedrijven die ze op de lange termijn ook gaan gebruiken. Misschien heeft u bijvoorbeeld een winkel en wilt u een buffetkraam gebruiken voor uw etalage. Het is ook ideaal voor bedrijven die regelmatig evenementen organiseren en meerdere kramen op voorraad willen hebben. U kunt ervoor kiezen om er één bij ons aan te kopen, maar ook meerdere marktkramen aankopen is een optie. Daarnaast kunt u er ook een afdekzeil en andere aanvullende producten bijkopen. Op onze website vindt u meer informatie.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.