Skip to main content

Buitenkraam

Buitenkraam

Met een buitenkraam wordt ieder evenement een feest

Bent u op zoek naar een buitenkraam om uw evenement of markt volledig te maken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk veel verschillende marktkramen in het assortiment opgenomen voor ieder evenement. Al deze marktkramen zijn van puur hout gemaakt en hebben een unieke vormgeving. Dit brengt direct sfeer in de omgeving. Zo kunt u voor verschillende gelegenheden de beste oplossing creëren en ondernemers de mogelijkheid bieden om hun producten aan te bieden. Daarbij hebben we een groot aantal mogelijkheden op het gebied van huren en kopen. U bepaalt dus hoelang u de marktkramen wilt hebben.

Een buitenkraam in uw bezit hebben

U kunt bij ons terecht voor buitenkraam verhuur. Hiervoor kan het bestelformulier op de website ingevuld worden. U geeft hierbij aan hoeveel kramen er in uw bezit moeten komen en kunt de reservering in orde maken. Wij hebben ook afdekzeilen in het assortiment opgenomen. Zo is iedere marktkraam beschermd tegen verschillende weersinvloeden en kunnen ze voor een langere tijd gebruikt worden. Uiteraard kunnen we de kramen tegen een vergoeding bij u leveren. U hoeft hierdoor niet naar een van de filialen te komen en andere vervoersmiddelen in het bezit te hebben op het moment van ophalen.

Huren voor iedere gelegenheid

Onze buitenkraam verhuur voor de markt behoort altijd tot de oplossingen. Het huren van deze kramen kan ervoor zorgen dat u voor uw eenmalige evenement de kramen neer kunt zetten, zonder dat u daarna voor een grote opslagplaats hoeft te zorgen. Voor het huren zijn er verschillende prijzen van toepassing. U kunt tot maximaal 50 kramen huren, waarbij de dagprijzen lager worden naarmate er meer kramen afgenomen worden. U hoeft ze alleen nog bij ons op te halen, zodat ze in uw bezit komen en gemonteerd kunnen worden. Het wordt hierdoor heel eenvoudig om een evenement te organiseren.

Door contact op te nemen kunnen we alle wensen met u bespreken en heeft u een goede oplossing in handen.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.