Verhuur unieke houten marktkraam

Voor de verhuur van een marktkraam kunt u terecht bij Lammers Support Group. Deze unieke sfeerkramen zijn voor diverse evenementen en gelegenheden geschikt. Ze zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Onze sfeerkramen passen heel goed bij authentieke en landelijke evenementen zoals kerstmarkten, braderieen, wintersport evenementen, buffetten of als sieraankleding bij feesten en partijen.

U kunt bij ons tot een maximum van vijfenveertig kramen huren. De mogelijkheden voor de verhuur van een marktkraam zijn dus vrijwel onbeperkt. De marktkramen zijn gemakkelijk zelf op te zetten en wordt er een duidelijke opzet instructie meegeleverd.

Wilt u de marktkramen bij u laten bezorgen dan is dat geen enkel probleem. Van maandag t/m zaterdag kunnen wij de marktkramen tegen een meerprijs persoonlijk bij u komen afleveren. Ook is het mogelijk, tegen meerprijs, de kramen voor u op te zetten en af te breken.

Met de juiste opstelling en verlichting creëert u een sfeer die al uw bezoekers bijzonder zullen weten te waarderen. Voor € 12,50 per kraam brengt u die sfeer met onze ledverlichting met een mooie sfeervolle warme lichtkleur en natuurlijk geschikt voor buitengebruik. Lees meer >>>

Alle prijs informatie over verhuur

 

Powered by:

powered by LSG Klarenbeek

Contact

Lammers Support Group
Kopermolenweg 3
7382 BP  Klarenbeek

+31 055 301 04 16
+31 06 225 414 95 (bij spoed)

info@lammerssupportgroup.nl