Skip to main content

Extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

Onze houten marktkramen kennen een unieke vormgeving. Wij hebben door ervaringen in het gebruik onze kramen verder doorontwikkeld. Niet alleen de vormgeving is daardoor bijzonder te noemen maar ook in het gebruik zijn onze kramen perfect om mee te werken. Wij bieden de volgende extra mogelijkheden.

Biertap


Wij verhuren deze omgebouwde houten marktkraam waarin een mobiele biertap van 2 meter breed en 90 cm. hoog past. Hoewel wij niet de biertap meeleveren hebt u hier een bijzondere kraam om aan uw evenement een extra sfeerbepalend element toe te voegen. De prijs van deze kraam is gelijk aan onze gewone marktkramen en exlusief de tap installatie.
Gebruikt deze authentieke biertap bij uw kerstmarkt, countryfair, (lopend) buffet presentatie en festivals. U kan onze kramen binnen en buitenhuis gebruiken. U hebt met deze mobiele biertap een unieke en gezellige houten bar voor een Apre ski bar bij een winterfair of wintersportbeurs.

Carré opstelling


carré opstelling

 360 graden verkoopruimte met sfeer

Wij hebben onze marktkramen geschikt gemaakt voor deze praktische opstelling. Hiermee brengt u uw producten wel heel bijzonder onder de aandacht en kunnen bezoekers van evenementen als. kerstmarkten, regionale markten, beurzen, enzovoort uw producten en presentatie niet ontlopen.

Verlichting


carré opstelling

Met de juiste opstelling en verlichting creëert u een sfeer die al uw bezoekers bijzonder zullen weten te waarderen.
Voor € 12,50 per kraam brengt u die sfeer met onze ledverlichting met een mooie sfeervolle warme lichtkleur.

  • Kleur is warm wit
  • 4,5 watt LED lampjes
  • Geschikt om buiten te gebruiken
  • Beschikbaar in lengtes van 5 en 10 meter
  • Koppelbaar
  • Eenvoudige montage met tyrabs