Skip to main content

Kerstborrel kraam

Kerstborrel kraam

Kerstborrel kraam

Wilt u een kerstborrel kraam huren? In dat geval treft u het, want dan kunt u bij ons terecht. Een kerstborrel kraam kunt u gebruiken voor de jaarlijkse kerstmarkt, maar uiteraard ook voor andere evenementen en feesten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere kramen te huren. Het voordeel is dat ze esthetische waarde hebben en ze zijn tegelijkertijd functioneel. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het uitstallen van producten, maar ook om drinken en eten te verkopen. Bij ons kunt u ze huren, maar het is ook mogelijk om ze aan te kopen. In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in. Lees dus snel verder.

Kerstborrel kramen

Kerstborrel kramen huren is aan te raden voor bedrijven die ze eenmalig nodig hebben. Het is dan uiteraard goedkoper dan het aankopen en u zit er ook niet aan vast. Daarnaast kunt u voor een meerprijs ook genieten van een extra service. Wij kunnen de kramen ook bij u leveren. Dit is ideaal voor bedrijven die geen geschikte vervoersmiddelen hebben. Daarnaast kunnen wij ze ook opzetten en weer meenemen nadat het evenement klaar is. Heeft u sfeerverlichting of aanvullende zaken nodig? Ook dit kunt u natuurlijk huren. Op onze website vindt u een overzicht met de verschillende prijzen.

Kerstborrel houten kraam

Bij ons kunt u een kerstborrel houten kraam huren, maar het is tegelijkertijd dus ook mogelijk om ze aan te kopen. Dit is ideaal voor bedrijven die ze voor de etalage willen gebruiken. Of voor bedrijven die graag extra sfeer in de winkel willen. Op onze website vindt u informatie over de prijzen van de kramen. In de regel geldt: hoe meer kramen u aankoopt, hoe goedkoper het is. Daarnaast kunt u er ook nog allerlei aanvullende zaken bijkopen. U kunt bijvoorbeeld een afdekzeil kopen. Daarnaast kunt u ook verlichting kopen. Dit geeft een leuke sfeer en is bijzonder praktisch in het donker.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.