Skip to main content

Kerstborrel organiseren

Kerstborrel organiseren

Kerstborrel organiseren

Gaat u binnenkort een kerstborrel organiseren? Dan kan het aan te raden zijn om een sfeermarktkraam te huren. Wij verhuren namelijk verschillende marktkramen. U kunt ze gebruiken voor een kerstborrel, maar uiteraard ook voor andere evenementen en festivals. Ze geven een fijne sfeer aan de ruimte, maar tegelijkertijd zijn ze natuurlijk ook bijzonder praktisch. U kunt er voedsel en drinken verkopen, maar het is ook mogelijk om er goederen uit te stallen. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen waar u aan kunt denken.

Kerstborrel organiseren kraam

Een kerstborrel organiseren kraam kunt u dus bij ons huren. Huren brengt in principe meerdere positieve voordelen met zich mee. Het is ideaal voor bedrijven die de kramen maar voor een korte periode nodig hebben. Het is dan uiteraard veel goedkoper dan het aankopen van de kramen. Bovendien kunnen wij tegen een meerprijs extra service bieden. Wij kunnen de houten kramen namelijk ook bij u leveren en ze vervolgens opzetten. Misschien weet u niet goed hoe u dit moet doen en dan is het wel handig om onze hulp in te schakelen. U kunt er ook extra zaken bij huren. Daarbij kunt u denken aan sfeerverlichting en nog vele andere zaken.

Kerstborrel organiseren kramen

Kerstborrel organiseren kramen zijn dus zeker aan te raden. U kunt ze in eerste plaats huren, maar tegelijkertijd heeft u ook de mogelijkheid om ze aan te kopen. Dit is ideaal voor bedrijven die ze langdurig willen gebruiken. Misschien voor de etalage in de winkel, maar het kan ook ideaal zijn om uw winkel meer sfeer te geven. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen waar u aan kunt denken. Voor extra informatie over de verschillende toepassingen kunt u ervoor kiezen om de website eens te bezoeken. Daar vindt u namelijk meer informatie. Daar kunt u ook het bestelformulier invullen.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.