Skip to main content

Marktkraamverhuur

Marktkraamverhuur

Altijd kramen dankzij onze marktkraamverhuur

Heeft u al nagedacht over marktkraamverhuur? Wanneer u marktkramen voor een eenmalige gebeurtenis nodig heeft, dan is het immers zonde om er veel geld aan uit te geven. Niet alleen heeft u dan te veel marktkramen in uw bezit, ook moet u voor een opslag zorgen. Terwijl het huren dan juist een veel betere oplossing kan zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verhuren de marktkramen namelijk voor evenementen groot en klein, waarbij u de keuze heeft uit verschillende modellen. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en hoe u de kramen in uw bezit kunt krijgen.

Goede kwaliteit bij onze marktkraamverhuur

Als marktkraam verhuurbedrijf bedrijf weten wij hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk sfeer te brengen aan de kraampjes. Bij evenementen wilt u niet van die standaard marktkramen hebben en ook kan beschutting veel voordelen op gaan leveren. Onze marktkraamverhuur is daarom altijd op basis van houten huisjes, welke nog geheel naar wens aan te kleden zijn. Of het nu voor een jaarmarkt of kerstmarkt is, alles is mogelijk dankzij onze marktkramen. U bent dan verzekerd van een kraam die niet snel kapot zal gaan en altijd de juiste sfeer kan leveren. Ook kunt u hier afdekzeilen bij aanvragen, zodat weersinvloeden geen kans meer krijgen en u altijd droog staat.

De voorwaarden voor het huren

De marktkraamverhuur bedrijf voor de markt kent verschillende prijzen. U kunt de prijzen eenvoudig terugzien op onze website. Hoe meer kramen er afgenomen worden, hoe goedkoper het wordt. Daarnaast wordt er een borg van 100 euro per kraam gerekend tot een maximum van 15 kramen. U kunt de kramen dan gewoon bij ons afhalen op de afgesproken dag. Tegen een meerprijs kunnen wij ze ook bij u leveren en opzetten. Hierdoor heeft u er helemaal geen omkijken meer naar en is het alleen nog een kwestie van genieten van het evenement dat u opgezet heeft.

Meer weten over onze marktkraamverhuur? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken en kunnen kijken wat het beste bij u past.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.