Skip to main content

Verkoopkraam

Verkoopkraam

Verkoopkraam

Gaat u binnenkort een mooi evenement organiseren en wilt u om die reden een verkoopkraam huren of kopen? In dat geval kunt u bij ons terecht. Wij verkopen en verhuren prachtige houten marktkramen. Een dergelijke kraam biedt meerdere voordelen. In de eerste plaats is het een ideale manier om sfeer te creëren op een evenement of festival. Tegelijkertijd is de kraam natuurlijk ook bijzonder functioneel. U kunt er drinken schenken, goederen verkopen en nog veel meer doen. U heeft dus de mogelijkheid om houten marktkramen te huren, maar wij verkopen ze ook. In deze tekst bespreken wij deze twee aspecten.

Verkoopkraam huren

Voor een verkoopkraam huren zit u bij ons dus goed. Huren heeft meerdere voordelen. Het is in de eerste plaats ideaal voor eenmalige festivals of evenementen. U heeft de marktkramen dan kortstondig nodig en dan is huren uiteraard een stuk praktischer en goedkoper in vergelijking met het kopen van een marktraam. Wij kunnen daarnaast ook een aanvullende service leveren. Voor een meerprijs kunnen wij de marktkramen namelijk naar u toe brengen, maar tegelijkertijd kunnen wij ze ook weer ophalen. Daarnaast kunt u ook voor aanvullende faciliteiten gaan. Daarbij kunt u denken aan verlichting. Op onze website vindt u een overzicht van de prijzen en afmetingen.

Verkoopraam verhuur

Naast verkoopkraam verhuur, heeft u ook de mogelijkheid om een verkoopkraam bij ons aan te kopen. We verkopen ze per stuk. Het aankopen van een verkoopkraam is ideaal voor mensen die ze langdurig willen gebruiken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verkoopkraam voor de etalage van een winkel. U kunt de verkoopkramen per stuk kopen en het is ook mogelijk om er een aanvullend afdekzeil bij te kopen. Dit afdekzeil vergroot de duurzaamheid van de marktraam. Hij is namelijk bestendig tegen wind en regen. Op onze website vindt u een overzicht van de prijzen en het is ook mogelijk om daar een bestelformulier in te vullen. Ook vindt u daar informatie over de verschillende toepassingen.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.