Skip to main content

Verkoopstand hout

Verkoopstand hout

Verkoopstand hout

Wilt u graag een verkoopstand hout huren of kopen? In dat geval bent u bij ons op de goede plek. Een verkoopstand hout brengt uiteraard meerdere voordelen met zich mee. Het geeft sfeer op een evenement of festival en tegelijkertijd is het uiteraard bijzonder functioneel te noemen. U kunt er goederen stallen, voedsel verkopen en zo zijn er nog veel meer zaken waar u aan kunt denken. Wij verkopen en verhuren dus marktkramen en in deze tekst gaan wij op deze twee zaken in.

Verkoopstand hout huren

Een verkoopstand hout huren is ideaal voor korte evenementen of festivals. U heeft ze dan namelijk niet op de lange termijn nodig. We kunnen daarnaast ook een extra service bieden. Wij kunnen de marktkraam namelijk ook bij u laten bezorgen. U betaalt dan wel een extra prijs, maar het is wel bijzonder praktisch. Ook het afhalen of het opzetten van de verkoopstand is een mogelijkheid. Bent u van plan om een evenement of festival in de avond of nacht te organiseren? Voor een extra bedrag is dat ook mogelijk. Op onze website vindt u extra informatie over de afmetingen en prijzen. Dit hebben we overzichtelijk in tabellen gerangschikt.

Verkoopstand hout verhuur

Naast verkoopstand hout verhuur is het dus ook mogelijk om een mooie marktkraam bij ons te kopen. Dit is ideaal voor bedrijven die ze langdurig willen gebruiken. Misschien organiseert u regelmatig festivals of evenementen en wilt u daarom een voorraad hebben. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat u een winkel heeft en ze voor de etalage nodig hebt. U kunt de verkoopstanden per stuk huren. Daarnaast is het ook mogelijk om er een afdekzeil, verlichting en andere zaken bij te kopen. Op onze website vindt u een overzicht van de prijzen en ook een bestelformulier. Daarnaast vindt u er extra informatie over de verschillende toepassingen.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.