Skip to main content

Winkelkraam

Winkelkraam

Ga voor de meest sfeervolle winkelkraam

Bent u op zoek naar een winkelkraam om uw producten zo sfeervol mogelijk te verkopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze winkelkramen zorgen er namelijk voor dat u altijd iets unieks in handen heeft. Met een houten kraam kunt u niet alleen sfeer maken door een goede aankleding, maar heeft u ook een uniek exemplaar in handen. De klanten zullen vanzelf bij u staan om een aankoop te doen en u heeft voldoende mogelijkheden om de producten uit te kunnen stallen. Met slechts een kleine investering heeft u alles in huis om uw markt tot een succes te maken.

Een winkelkraam aanschaffen biedt mogelijkheden

Bij ons kunt u bijvoorbeeld een winkelkraam kopen. Het kopen van de kramen kan ervoor zorgen dat u op ieder gewenst moment de winkelkramen in uw bezit heeft en dus niet meer hoeft te kijken waar u op tijd kramen kunt huren. U kunt hierdoor ook alles doen met de kramen wat u zelf wenst. De kramen die bij ons in het assortiment zitten, kunnen in verschillende varianten komen. Door te kijken welke mogelijkheden er zijn en de prijzen te bekijken, zorgt u ervoor dat u de beste oplossing in handen heeft. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is de bestelling te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat ze voor u klaar staan.

Huren voor eenmalige evenementen

U kunt echter ook een winkelkraam huren. Indien u slechts een eenmalig evenement organiseert, waar toch kramen voor nodig zijn, dan is onze verhuur wellicht een betere oplossing. U kunt namelijk tot 50 kramen huren zolang de voorraad strekt. Hiervoor hoeft u alleen maar het bestelformulier in te vullen. U betaalt pas enkele dagen voor het ophalen van de kramen. Indien u hulp nodig heeft met het vervoeren en opbouwen van de winkelkraam, dan kunnen we dit overleggen en tegen een meerprijs voor u doen. U bent van alle gemakken voorzien.

Afdekzeiltjes Sfeerkramen

Afdekzeiltjes

De kramen kunnen geleverd worden met zwarte zeiltjes die de zijkanten afsluiten in verschillende hoogte. Ideaal als afscherming bij wind of regen. Hiervoor rekenen wij geen meerprijs!

Brandvertragend Sfeerkramen

Brandvertragend

Bij de verhuur zijn onze kramen behandeld met Alfa Stop brandvertraging.
Bij de verkoop is dit tegen een meerprijs van € 95,- per kraam ook mogelijk.